donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 11 de març del 2021

"TAST" SOBRE GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPROPRESIVA AMB DOLORS CREUS PUJOL

 La gimnàstica hipopressiva és l’última revolució en el món del fitness: redueix cintura, enforteix les lumbars i tracta diversos problemes de salut amb èxit.

AMB LES DONES DE BALÀFIA Gaudeix dels beneficis i viu l’experiència!

La gimnàstica hipopressiva va néixer el 1980, fruit de les investigacions del Doctor Marcel Caufriez, un metge d’origen belga que, treballant amb dones amb problemes a la zona del sòl pelvià, va descobrir que els abdominals tradicionals n’empitjoraven la situació. A partir d’aquí, va desenvolupar un mètode basat en el treball en apnea (“sense aire”), la millor manera de tonificar la zona abdominal i pelviana.

L’objectiu d’aquests exercicis és el de reprogramar –reeducar– el transvers abdominal perquè es torni a contraure. Aquest múscul és el més profund de la zona mitja del cos i la seva funció és de cotilla o faixa, ja que subjecta els òrgans interns. Quan esternudem o riem, aquest múscul, en un acte reflex, s’ha de contraure per protegir els òrgans. Juntament amb els abdominals convencionals, la tècnica de Pilates i la reeducació postural, la gimnàstica hipopressiva ofereix un tractament integral de l’abdomen i la cintura.
A LA XERRADA LA DOLORS CREUS PUJOL ENS EXPLICARÀ TOTS ELS DETALLS DE LA GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
MOLTES GRÀCIES!!!