donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 8 d’octubre del 2020

Prou Cibertassetjament! CAMPANYA DE LA CONFAVC PER VISIBILITZAR AQUESTA XACRA SOCIAL

 
Prou Cibertassetjament!

L'actual situació de distància social augmenta l'ús de les relacions virtuals entre els joves i, com a conseqüència, el risc de patir ciberassetjament

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra alerta dels perills que corren els i les adolescents des de l’inici de l’estat d’alarma davant l’acció delictiva de ciberassetjadors, depredadors sexuals virtuals i assetjadors de jocs en línia que han vist l’oportunitat d’actuar en aquest context. L’actual situació de pandèmia per la Covid-19 i les actuals mesures de confinament han comportat que les comunicacions que els joves mantenen es facin principalment a través de les xarxes socials i que s’hagi incrementant notablement el temps que passen connectats a internet.

L’ús de les noves tecnologies en la nostra vida quotidiana ha creat noves formes abusives aprofitant la immediatesa,
la disponibilitat, la manca d’informació de context i l’anonimat que ofereix internet. 

Formes de violència sexual amb les noves tecnologies:

  • Ciberassetjament: És l’assetjament, persecució i control exercit per una persona sobre una altra mitjançant les noves tecnologies.
  • Sèxting: és la difusió o publicació de continguts sexuals (fotografies i/o vídeos) d’un/a mateix/a o d’una altra persona, de manera consentida i sense coacció, utilitzant el telèfon mòbil o altres dispositius tecnològics.
  • Sexpreading: difondre o publicar continguts de tipus sexual (fotos, vídeos) d’una persona sense el seu consentiment.
  • Sextorsió: forma d’extorsió sexual en la qual una persona rep xantatge o amenaces per part d’una altra per fer públiques imatges o vídeos de contingut sexual.
  • Grooming: conducta de tipus sexual per part d’un adult, desenvolupada normalment a través d’internet, amb la qual, valent-se d’una identitat falsa, busca establir una relació afectiva amb un menor per obtenir imatges de contingut sexual o bé abusar-ne sexualment.

És per això pel que des de la Confederació d’Associacions veïnals de Catalunya ( CONFAVC) volem visibilitzar i donar suport al moviment #PonTeEnMiPerfil, perquè davant d’un problema així ens hem d’unir i aportar el nostre granet de sorra perquè cada acció suma si volem aconseguir un futur on les paraules desigualtat, assetjament, ciberassetjament, misogínia, bretxa salarial i altres paraules que constitueixen avui dia una gran llosa amb la qual carreguem les dones deixi de ser-ho en un futur.