donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 29 de desembre del 2019

Nous/vells reptes de l'esport fet per dones al 2020. Nosaltres proposem ...

Que siguin les pròpies entitats esportives les que fomentin l’accés i continuïtat de les noies i les dones a l’esport,  no per obligació sinó per demostrar que la pràctica esportiva és per a tota la vida.


Que la universitat prioritzi els estudis d'investigaió fet per dones i per a dones. Només fa uns anys que s’ha començat a fer investigacions acadèmiques amb perspectiva de gènere. No cal que els hi recordi que aquesta inclou les línies d’acció que permeten eliminar les desigualtats,  és la manera de veure, de posar-se, com diuen algunes companyes meves, ulleres violeta. En l’esport i tot el que l’envolta, és especialment flagrant aquesta manca de perspectiva. 
Que els mitjans de comunicació influeixen tant en la societat de forma positiva en la visibilització de l'esport realitzat per dones, actualment ja es consideren una eina de socialització tan important com l’escola o la família. Els infants comencen a veure la televisió i continguts per internet mitjançant ordinadors cada cop amb menys edat i utilitzen mòbils i d'altres aparells electrònics també de ben joves i així s’empassen estereotipsi missatges nocius.