donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 13 de desembre del 2019

Lleida, seu de la I Jornada Comunicació, Dona i Esport INSCRIPCIONS: http://www.livinda.com/comunicacionmujerdeporte/

ESTEM DE CELEBRACIÓ
ENS ENCANTA COMPARTIR AQUESTA NOTÍCIA 
PER L'ESPORT EN GENERAL I EL FEMENÍ EN PARTICULAR
Lleida, 
seu de la I Jornada Comunicació, 
Dona i Esport
INSCRIPCIONS: http://www.livinda.com/comunicacionmujerdeporte/
US PRESENTEM a la Yasmina Vilagrasa, nova incorporació al Consell Assessor.
"Hi ha legislacions en què la dona està legalment discriminada"
Yasmina Vilagrasa Jiménez, advocada amb un màster en administració i direcció d'empresa, mediadora mercantil pel Ministeri de Justícia i Administradora Concursal. Actualment sòcia de Juliol Vilagrasa I Associats, professora de l'Màster en Direcció i Lideratge de la Universitat de Lleida i secretaria de la junta directiva de FUNDE, Associació d'Empresàries, Directives i Professionals, és la nova incorporació al Consell Assessor de EllasSonDeAqui.
Com a advocat, creus que legalment, la dona, ja està equiparada?
A nivell estatal gaudim d'una legislació força equilibrada. El problema, però, es troba en la seva integració social. La bretxa salarial (abismal en el món de l'esport), o la menor presència de dones en òrgans d'administració en càrrecs directius són exemples encara patents en moltes professions.
Fora d'aquest àmbit, a nivell internacional, encara queda un llarg camí per recórrer. La dona no només no està legalment equiparada, sinó que hi ha legislacions en què està, legalment, discriminada.
Has practicat algun esport? De manera competitiva?
He practicat alguns (bàsquet, natació, vela, equitació, tennis ...), ja des de petita, però el que em aportava major satisfacció, sens dubte, era l'esquí ... fins que una caiguda em va jugar una mala passada.
De tots ells em quedo amb l'esperit d'esportivitat que conviu amb el caràcter competitiu. Una lliçó a tenir en compte en tantes situacions del nostre dia a dia!
¿Que et sembla el projecte #EllasSonDeAqui?
Una gran iniciativa, creada amb il·lusió i fonamentada en una base altruista i saludable. Sens dubte els millors pilars per a un projecte que va més enllà del finançament, perquè és, en essència, un reconeixement a totes i cadascuna de les professionals de l'esport que en algun moment, com recull la Plataforma, han tingut un somni i el han perseguit amb esforç i tenacitat. Tot un adveniment a què desitjo una gran projecció.
Sens dubte, tot un plaer per a nosaltres que Yasmina formi part d'aquesta plataforma.