donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 14 de maig del 2019

37 CURSA BALÀFIA-AREMI:CURSA DE LA PARÀLISI CEREBRAL. 16 DE JUNY, US ESPEREM

De vell nou estem treballant per a la propera edició de la nostra Cursa, Cursa DE LA PARÀLISI CEREBRALaquest any arriba a la 37a Edició. Com veieu el nom de la Cursa Balàfia-Aremi l’hem allargat una mica. Hem volgut posar en valor el col·lectiu de persones per a qui es destinen els beneficis de la Cursa: les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars de les comarques de Ponent. Així amb el nom de “Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi” identifiquem a simple vista que és tracta d’una cursa ÚNICA.

ÚNICA

perquè uneix esport i activitat física, solidaritat i 

inclusivitat


ÚNICA perquè els diners que s’obtenen amb les inscripcions són íntegrament destinats a programes per a persones amb pluridiscapacitat.
ÚNICA perquè tothom, al marge de les seves capacitats, pot fer podi. Tot i que la Cursa de 10 i 5 Km. és puntuable a la Lliga de Ponent. Hi ha l’opció de fer la de 1km. on hi ha categories per a tothom.
ÚNICA perquè és la segona més veterana de Lleida i la única inclusiva de veritat a tota la demarcació.
ÚNICA perquè el recorregut és fàcil, pla i per tant ideal per millorar marca.


A més a més aquest any tenim una sorpresa! Entre totes les persones que hi participin* es sortejaran 30 ulleres REEBOCK xulíssimes És un donatiu que han fet a la Cursa i que nosaltres sortejarem entre tots els participants amb dorsal.

Esperem la vostra participació!!

a la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi. 


La causa s'ho val!!

Trobaràs tota la informació al web www.cursabalafiaaremi.org