donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 7 de març del 2019

Vaga feminista del 8 de març:NOSALTRES ENS HI AFEGIM


LA VIDA PARA!!!
Després de la vaga històrica del 8 de març passat, enguany els col·lectius feministes dels Països Catalans tornen a preparar una jornada de vaga i mobilització multitudinària per a reivindicar el treball femení i lluitar, entre més, contra l’escletxa salarial, que avui dia encara és del 23%. Al gener, entitats feministes d’arreu del país i de l’estat espanyol es van reunir a València per acordar les reivindicacions principals, entre les quals destaca la perspectiva antiracista i anticolonial.
A LLEIDA

A BARCELONA

Quines són les línies d’actuació de la vaga feminista?
Els eixos principals de la vaga del 8 de març són les cures, el consum, la feina, l’educació, la lluita contra violència i l’antiracisme. Els col·lectius feministes consideren que no es pot parlar d’una vaga general si, com l’any passat, no inclou també una vaga de cures, de consum i educativa. El punt de les cures és un dels principals, perquè la càrrega de les feines domèstiques i de cura de familiars encara recau en gran mesura en les dones. Els col·lectius feministes volen fer visible una tasca poc reconeguda com aquesta, que a més, en molts casos, dificulta la vida laboral i la independència econòmica. (Lliure de https://www.vilaweb.cat/noticies/vaga-feminista-8-marc-2019/