donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 18 de març del 2019

EL 22 DE MARÇ ACABEN LES SESSIONS A LA ONU SOBRE


Aquest any, la 63a sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW63), l'esdeveniment i la reunió més important de les Nacions Unides sobre la igualtat de gènere, te lloc a la seu de les Nacions Unides a Nova York, de l'11 al 22 de març de 2019. Es centra en el tema "els sistemes de protecció social, l'accés als serveis públics i la infraestructura sostenible per a la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i les nenes".
Què signifiquen aquests temes per a les dones i les nenes? Doncs, és sentir-se segura al dirigir-se al mercat o a caminar al parc. O bé comptar amb accés a aigua neta. Salut Pública i serveis de guarderia assequibles. És una pensió a la vellesa i habitatge públic per a les supervivents d'abús domèstic. Quan falten infraestructures i serveis públics i proteccions socials, les dones i les nenes sovint, quasi sempre, són les més afectades.
Les seves necessitats han de ser considerades quan s'estan dissenyant normes i polítiques públiques. Les seves veus han de modelar les decisions que afecten les seves vides. Quan hi ha dones a la taula, prenent decisions, es desenvolupen i es determinen canvis que beneficien societats i nacions. PARITAT
Des del redisseny de parcs amb la seguretat i l'accés de les dones en ment, fins advocar per la protecció jurídica de les treballadores domèstiques, les dones i les nenes estan encapçalant els esforços per redissenyar els sistemes que cobreixin les necessitats de totes. Així, Shakhodat s'assegura que es cobreixin les necessitats de les dones en la gestió comunal de l'aigua al Kirguizistan. Mai porta la planificació financera i les estratègies d'estalvi a les treballadores domèstiques migrants de Filipines; i comerciants a Tanzània es pronuncien contra la violència de gènere.
La Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW63),és una de les majors reunions anuals de líders mundials, organitzacions sense ànim de lucre, (CNDC); actors del sector privat, socis de les Nacions Unides i activistes de tot el món centrades en la situació dels drets i l'apoderament de totes les dones i nenes del món.
Uniu-vos per conèixer més sobre el que necessiten les dones i el seu paper en la infraestructura sostenible, els serveis públics i les proteccions socials. Seguiu el desenvolupament de la conversa a les Nacions Unides i el que significarà per a comunitats de tot el planeta.

Les principals històries

  • Accediu a la informació més recent sobre logística, les sessions oficials i els esdeveniments paral·lels mitjançant @UN_CSW  a Twitter i  UN CSW  a Facebook.
  • No pot acompanyar-nos en Nova York? Sintonitzeu les nostres emissions de Facebook en viu des de la seu de Nacions Unides a ONU Dones i UN CSW .
  • Consulteu les nostres històries en viu amb @unwomen a Instagram !
  • Descobreixi més contingut de mitjans socials sobre # CSW63 i els temes de la CSW en els nostres comptes d'ONU Dones: @UN_Women (English),  @ONUMujeres  (Spanish), and  @ONUFemmes  (French) on Twitter; UN Women (English),  ONU Dones (Spanish), and  ONU Femmes  (French) on Facebook.
  • Descobreixi el nostre kit de mitjans socials amb missatges en anglès, espanyol i francès aquí .