donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 3 de setembre del 2018

CAMINADA A TRENC D'ALBA EL 16 DE SETEMBRE A PUNT!


CAMINAR ens dóna energia positiva
Si caminem a bon ritme ajuda a exercitar els músculs i com que es necessita més energia que si caminem lentament, fa que cremem més calories. Els beneficis d’un passeig a bon ritme són molt diversos:
  • Reducció del risc de malalties com la diabetis, l’asma i alguns tipus de càncer, com els de còlon, mama i úter.
  • Enfortiment del cor. Caminar redueix el risc de patir malalties cardíaques i accidents vasculars cerebrals. Qualsevol activitat que promogui el bombatge de la sang és un bon exercici per al cor i el sistema circulatori.
  • Manteniment del pes. Si vols perdre pes, necessites cremar unes 500 calories més de les que consumeixes. Com més de pressa caminis, més en cremaràs. D’altra banda, augmentaràs la massa i el to musculars, fet que propiciarà que el teu metabolisme funcioni més ràpid.
  • Tonificació de cames, glutis, abdominals i braços. Exercitaràs i enfortiràs les cames, definint-les i aixecant els glutis. Si, a més, tens cura de la teva postura corporal, tonificaràs els abdominals i reduiràs la cintura. Els braços, l’esquena i les espatlles també se t’enfortiran.
  • Prevenció de la demència i l’osteoporosi. Se sap que l’activitat física redueix fins a un 40 % el risc de demència, ja que evita la contracció del cervell i protegeix la nostra memòria al llarg dels anys. Pel que fa a l’osteoporosi, caminant carreguem el nostre propi pes, cosa que ens estimula i enforteix els ossos. Així, caminant podem prevenir malalties com l’artritis.
  • Increment dels nivells de vitamina D. La vitamina D és un nutrient que es pot obtenir prenent el sol; una bona manera d’adquirir-lo, per tant, és caminant amb la llum del dia. Això sí, sempre amb protecció.
  • Augment de l’energia. Caminar activa la circulació i oxigena el cos. Les articulacions s’alliberen de la rigidesa i la tensió muscular se suavitza.