donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 24 d’abril del 2018

36 Cursa de Balàfia-Aremi i XII Caminada de la Cursa:MOLTES GRÀCIES BALÀFIA I LLEIDA RESULTATS

Maria Bertran
Més de 900 participants es van aplegar per prendre part en alguna de les propostes que oferia la 36a edició de la Cursa Balàfia-Aremi, una de les proves clàssiques del calendari lleidatà, tot i que la xifra cal elevar-la fins a 2.000 persones entre organització, voluntariat, familiars i tots aquells que d’una manera o altra s’han volgut sumar a la jornada. Txell Posino i Josep Pascual han estat els guanyadors a la prova reina, de 10 kilòmetres, mentre que Josep Ramon Sanahuja i Maria Bertran ho han fet a la curta, de 5, ambdues puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni, i també hi ha hagut caminada, que ha sumat passos per AREMI gràcies a la Càtedra DOTS UdL @DOTS_UdL sobre 10km i una cursa inclusiva d’1 kilòmetre.
Txell Posino
Podeu consultar les classificacions a:
La Càtedra universitària de DESENVOLUPAMENT D’ORGANITZACIONS I TERRITORIS SALUDABLES (DOTS), aprovada per Consell de Govern el 19 de Juliol de 2017, està formada per un equip multidisciplinari (educació, salut, activitat física i de l’esport i economia). L’objectiu general és analitzar el desenvolupament de les organitzacions que intervenen en diferents camps relacionats amb la salut i l’educació al territori,  actuant en processos formatius i així millorar la seva eficiència. S’aconsegueix a partir dels diferents eixos estructurals d’actuació:
  • PROMOCIÓ D’ESTILS DE VIDA SALUDABLES (PEVS)
  • ACTUACIONS EDUCATIU-SANITÀRIES EN POBLACIONS VULNERABLES (APV)
  • ORGANITZACIONS EFICIENTS (OSE)
  • INNOVACIÓ (IN)