donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 11 de gener del 2017

Avui volem recordar a Susan B. Horwitz

Foto: Susan Horwitz
Experta en llenguatges de programació i enginyeria de programari, Horwitz havia estat membre de la facultat de la Universitat de Wisconsin-Madison des dels 23 anys. Entre els molts èxits professionals que va obtenir va ser el defensar la informàtica entre les i els estudiants, va ser una visionària de les múltiples oportunitats que ofereix la informàtica en tots els camps .
En particular, durant l'última dècada, Horwitz es va esforçar per atraure els estudiants insuficientment representats, en particular les dones i les minories, dirigits a la informàtica i garantir el seu èxit. Va ser membre fundador de l'Aliança Acadèmica del Centre Nacional per a la Dona i de TI, amb seu a Boulder, Colorado.
Al campus de la Universitat de Wisconsin-Madison, Wisconsin Horwitz va llançar Emergents erudits-Computer Sciences (WES-CS) el 2004. El programa es centra WES-CS en petites reunions, dirigides pels estudiants en què els estudiants d'inici començen a treballar en els problemes, aprofundeixen en la seva comprensió i valoren nous temes en el curs d' introducció a la programació, CS 302. Durant l'última dècada, aproximadament 900 alumnes han passat per WES-CS, i molts d'ells han avançat en els programes de graduat superior o en carreres en la indústria privada. Diu Martha Ferris, una graduada de 2013 que la doble especialització en ciències de la computació i matemàtiques: "WES-CS ofereix un oasi meravellós per a la discussió, l'exploració i la comunitat per al començament dels estudiants de ciències de computadores, especialment per als que van poder trobar el camp d'intimidació, com ho vaig fer quan vaig començar. Aquest ... [programa] no hagués estat possible sense la increïble visió, dedicació i lideratge de Susan Horwitz ".
- Veure més a: http://news.wisc.edu/computer-scientist-and-devoted-educator-susan-b-horwitz-dies/#sthash.rCnEkZfs.dpuf