donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 28 de gener de 2017

#Balafia8donaiesport AVUI GRÀCIES PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ. CONTINUEM TREBALLANT PER L'ESPORT I L'EQUITAT


GRÀCIES

Des de donabalafia impulsem aquesta Jornada per parlar de l’esport i les dones en tots els àmbits des de l’any 2009. PER QUÈ és evident que encara hi ha desigualtat al món de l’esport. Per això ens retrobem any rere any.GRÀCIES

A les autoritats,  als i les representants dels partits polítics que han assistit a la Jornada, agrair especialment a la diputació de Lleida pel suport econòmic, a l’Ajuntament, a la Secretaria General de l'Esport, RT de Lleida,  a l’ ICD i la Coordinadora de Lleida i al Consell esportiu del Segrià, la seva complicitat.

GRÀCIES

 Agrair als i les patrocinadores del Premi #Balàfia8donaiesport.GRÀCIES
També a les esportistes, clubs, entitats i persones al voltant de l’esport la seva presència i compromís amb aquesta jornada. Us volem agrair el vostre temps i la vostra participació de forma desinteressada.

GRÀCIES

Ens mou el treballar per impulsar les dones i l’esport
GRÀCIES

Ens retrobem el 2018
amb més sorpreses!