donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 27 d’abril del 2016

Tot comença a les set de la tarda, direcció Pavelló Juanjo Garra, Lleida :divendres 29 d’abril “tir amb arc en femení”

Aquest divendres dia 29 d’abril de 19 a 21h, 
us convidem a participar a la tarde de portes obertes. 
Aquesta és una activitat programada
només per a dones 
de totes les edats. 
Veniu i porteu a les vostres germanes, amigues, mares o filles.
El tir amb arc és un esport que podem practicar a qualsevol edat i amb qualsevol condició física, es pot adaptar fàcilment a nosaltres, és un esport que les dones practiquem amb molts bons resultats, però hem de fer el primer pas.
Ens desconnecta l’estrès diari amb molt poca estona de practicar-lo i ens aporta benestar. Som moltes les que hem provat un gimnàs, sortir a córrer, fer dansa… de vegades ha anat bé, però d’altres no hem aconseguit la forma física necessària per continuar fent-ho, d’altres vegades han sigut els horaris o bé el fet de practicar-ho soles… Aquesta activitat ens ofereix una bona opció per fer exercici.
Us volem animar a provar-ho. A més a més del divendres 29 d’abril, que serà una activitat completament gratuïta, us proposem que participeu del “tir amb arc en femení” tots els divendres del mes de maig i del mes de juny, de 19 a 20:30h. Aquesta activitat té un preu de30€/mes, que inclou l’assegurança federativa i tot el material necessari.
Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar-me al 647445161 o escriure’m un correu a info@tirambarclleida.cat, sóc Pilar Farré, arquera i tècnica en tir amb arc, entrenadora del club i de l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida. Animeu-vos a participar!