donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 11 d’abril del 2016

CURSA DE BALÀFIA-AREMI 2016 TOT UN BARRI VOLCAT AMB LA CURSA MÉS INCLUSIVA:RECORREGUTS

Un any més, l’associació veïnal de Balàfia i la Fundació AREMI s’uneixen per organitzar la 34a Cursa Popular BALÀFIA-AREMI “Bonaventura Baldomà”, en col.laboració amb donabalàfia i AREMI una de les més antigues i l’única amb caràcter inclusiu dintre del calendari de la ciutat de Lleida.
http://cursabalafiaaremi.blogspot.com.es/
L’edició d’enguany donarà el tret de sortida a la celebració del 40è aniversari de l'Associació AREMI, una entitat que treballa amb i per a les persones amb Paràlisi Cerebral i etiologies similars. Tots els beneficis que genera la cursa son íntegrament per a AREMI.
Gràcies al suport de l’Associació Esportiva EKKE hem pogut redissenyar els recorreguts pels carrers del barri, i a més de la clàssica cursa de 10 Km, hem consolidat les distàncies d'1 km i de 5 km. A més a més, les Curses Infantils i la Caminada Popular que commemora el dia Mundial de l' Activitat Física,  fan que la gent de Balàfia, de Lleida i d’arreu pugui participar en qualsevol de les modalitats. Tot amb la finalitat d’oferir un ampli ventall de possibilitats que ens permetin compartir la cursa més inclusiva.
L’esdeveniment constitueix una autèntica Festa de la Primavera, de l’Exercici Físic i l’Esport. És per això que el proper diumenge 24 d’Abril us esperem per col·laborar amb un esdeveniment on tothom hi tenim cabuda!