donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 26 d’agost del 2015

AGRAÏMENT DE LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA

 GRÀCIES BALÀFIA i LLEIDA,
per una Festa Major familiar i genial
Aquesta Festa Major potent i optimista l'hem centrada en les persones de totes les edats i la gent del barri i de Lleida, vosaltres heu respost amb una afluència massiva i  alegre.
A Sant Bartomeu, en honor del qual celebrem la festa l' hem  d'agrair el bon temps que ens ha fet tots els dies. 
En l’àmbit esportiu gran èxit de participació el torneig de Futbol de la UE. Balàfia. El XVII Torneig d’ Escacs, organitzat amb perfecció pel Club Escacs Balàfia ja ha esdevingut un signe, junt amb les Bitlles de la nostra identitat com a barri .
Les exhibicions de ball Country del grup Lleida Country,  la de Gospel, la dels Balls de Saló i Esportiu amb els magnífics ballarins de la Didance, han delectat petits i grans.
Els més menuts han tingut una programació atapeïda, començant amb el concurs de dibuix infantil, aquest any a la Plaça Maria Rosell i amb el tema de l'escola, per fer honor a aquesta mestra voluntària del nostre barri. Expliquen els grans que ella, quan la gent pobra no podien anar a l'escola, dedicava les tardes i vespres de l'hivern a ensenyar a llegir i escriure a grans i petits. La Festa de l’ Escuma , els jocs de cucanya amb Kina Kreu, Dona Samaritana i donabalafia, el festival d’ inflables i una completa oferta de firetes.
Tota la Festa Major s’ha desenvolupat en un ambient cívic, lúdic i familiar en  part atribuïble a les forces de seguretat, que treballant coordinament amb Protecció Civil i la Comissió de Festes de l’ AVV. Balàfia  i donabalafia ens han acompanyat discreta i eficientment.
                                                        
  Com cada any recordem que aquest tipus d’ activitat genera molèsties per a alguns ciutadans i fins i tot desacord en alguns continguts. I com cada any, aquesta junta vol agrair la paciència i col.laboració de tots els veïns i veïnes.
Les dones i homes de la Junta de l’ Associació de Veïns de Balàfia i DonaBalàfia Associació volem fer palès el nostre agraïment per la gran participació que han tingut tots els actes que la nostra Comissió de Festes ha organitzat per al gaudi de totes les ciutadanes i ciutadans del nostre barri, la ciutat de Lleida i de la comarca.
I per acabar, com sempre, agrair a totes les voluntàries i voluntaris, entitats i institucions el seu suport sense el qual ja es impossible tirar endavant. Especialment a l’Ajuntament de Lleida,  única administració que ens ajuda econòmicament, i als nostres socis i sòcies, amb la seva quota sostenim l’Associació de Veïnes i Veïns
GRÀCIES i FEU-VOS SOCIS I SÒCIES
La Junta de l’ AVV Balàfia.
DonaBalàfia Associació
 La Comissió de Festes