donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 18 de gener del 2015

Les Nacions Unides proclama el 2015 com l’Any Internacional de la Llum

2015: Any Internacional de la Llum

Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l’objectiu de crear i incentivar espais de debat, conscienciar d’algun problema o celebrar la contribució d’algun esdeveniment.

El 20 de desembre de 2013, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 2015 Any Internacional de la Llum i les Tecnologies basades en la Llum. La commemoració és una eina per a conscienciar a la ciutadania de la importància de les ciències de la llum, la òptica i les tecnologies basades en la llum, i és una oportunitat per donar a conèixer com les tecnologies òptiques promouen el desenvolupament sostenible i alhora ofereixen solucions als reptes mundials pel que fa a l’energia, l’educació, l’agricultura, les comunicacions i la salut.

Per tal de col·laborar en la difusió d’aquestes commemoracions, l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), juntament amb l’Institut Català d’Energia i l’aula de recursos de tecnologia cesire aulatec, ha creat aquest nou programa educatiu per tal que les escoles i els instituts de Catalunya puguin gaudir d’una proposta innovadora i diferent.

I perquè volem que tant els alumnes com els professionals de l’ensenyament tingueu l’oportunitat de sortir de l’aula independentment d’on sigueu i allà on vulgueu, podeu realitzar aquest programa als següents albergs de la Xanascat: a l’Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar, a l’Alberg Mas Silvestre de Canyamars i a l’Alberg Josep Maria Batista i Roca del Masnou.