donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 16 de gener de 2015

Balàfia ha organitzat partides d’escacs simultànies a 25 taulers amb el mestre internacional Guillem Baches amb el patrocini del Cafè dels Artistes

L' AVV Balàfia i el Club d’Escacs Balàfia en col.laboració amb donabalafia, han organitzat un nova jornada de partides d’escacs simultànies a 25 taules amb el mestre internacional Guillem Baches. Nombrós públic de Balàfia i de Lleida, ha assistit a la sessió i també han participat en aquest conjunt de partides simultànies, que s’han fet al centre cívic. El campió absolut de Catalunya ha tingut com a adversaris 25 jugadors i jugadores del club organitzador i aficionats a aquest joc que no s’han volgut perdre aquesta cita, que enguany celebra la setena edició.
El Club d’Escacs Balàfia promou la pràctica d’aquest joc i organitza diferents trobades al llarg de l’any, com un torneig per la festa major del barri o les demostracions al carrer amb un tauler gegant a terra per la festa major de Sant Miquel de la ciutat.