donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 9 de juliol del 2014

Urbanisme..."a cavall entre dos barris": Urbanització de l' Avinguda Torre Vicens i arrenjament de l'entrada del Secà de Sant Pere per l' Avinguda Alcalde Recasens



L'Ajuntament de Lleida urbanitzarà l'Avinguda Torre Vicens, en concret entre la plaça dels Països Catalans i l’Avinguda Llibertat serà un  projecte que s’ha aprovat inicialment i ara està a informació pública, es durà a terme a través de la concessionària Aigües de Lleida i té un pressupost de licitació de 414.117,20 i un termini d’execució de 5 mesos.
La urbanització de l’Avinguda Torre Vicens, s' ampliarà a l'avinguda Sant Pere properament. Dues actuacions molt importants per als dos barris nord que se sumaran a l'arranjament de l'accés principal al Secà de Sant Pere, pel carrer Llibertat, des de la cruïlla de l'Avinguda Alcalde Recasens, dins del projecte global que ha endegat la Paeria per millorar durant aquest any un total de cinc espais urbans i els accessos dels barris.
L’àmbit d’aquest projecte comprèn la millora de l’Avinguda Torre Vicens amb una superfície de 6.000 metres quadrats. L’actuació inclou l’habilitació de 390 m2 de carril bici, la plantació d’una quarantena d’arbres, la millora de la xarxa de sanejament i de l’enllumenat amb una vintena de punts de llum.