donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 27 de juliol del 2014

GRETE STERN, somnis d'idili i opresió de la dona

Continuem amb petits homenatges a les fotògrafes, ara us convidem a veure l'obra de la dissenyadora alemana Grete Stern. Amb aquestes fotografies tant interessants i provocatives podem descobrir el món d'aquesta artista.
 
Grete Stern, fotògrafa i dissenyadora alemanya,  (1904-1999). Alumna avantatjada de l'escola Bahuaus, va treballar amb la gran fotògrafa Ellen Rosenberg i després de l'arribada de Hitler al poder va haver d'emigrar a causa del seu origen jueu i la seva ideologia d'esquerra. El seu destí inicial va ser Londres, on va obrir un estudi el 1934, però afermada la seva relació amb el fotògraf Horacio Coppola, amb qui finalment es va casar, la va portar a Argentina, on tots dos van deixar la major part del seu llegat fotogràfic.

 Malgrat la seva separació el 1943, ella sempre es va considerar fotògrafa argentina i el 1958 va adoptar aquesta nacionalitat. Va viatjar per tot el país i va conèixer a l'escasa població indígena, a la qual va fotografiar i amb la qual es va involucrar de manera especial.
Ser cosmopolita no significa ser indiferente a un país y ser sensible a otros. Significa la generosa ambición de ser sensibles a todos los países y todas las épocas, el deseo de eternidad, el deseo de haber sido muchos...Jorge Luis Borges 1951.

GRETE STERN, 
excel·lent fotògrafa,
 la primera dona que va aconseguir capturar els somnis en les fotografies. 
No us perdeu la seva excel·lent obra SURREALISTA.