donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 26 de maig del 2014

Carme Adell i Marta Sarramián : A contraconrrent/A contracorriente

Carme Adell : Kayak, Canoa y vida
A contracorrent narra la història d'una dona amb grapa, que mai es rendeix i per a la qual els somnis són sempre objectius assolibles. Una persona que viu al marge de la realitat, obviándola fins al punt de fer veure i creure que hi ha una altra manera d'actuar, sentir, i ser, la que segueix els impulsos d'un cor i trenca les limitacions saltant-se totes les barreres. Carme Adell és l'exemple real que si es vol,  es pot. Espanya, Israel, Itàlia, Estats Units, Suècia, són alguns dels escenaris que acullen aquesta història de superació, la vida d'una dona que va recórrer el món amb el seu caiac demostrant la llibertat que se sent a bord d'una piragua. Amb la sensibilitat especial que Carme Adell té cap a les persones amb discapacitat, aquest llibre, la Marta  recull  històries reals que mereixen ser contades pel seu esperit de lluita, optimisme i canvi de prisma davant les adversitats. Relats de vides anònimes que conviden a reflexionar sobre la nostra pròpia existència. Històries que et faran vibrar .
Marta Sarramián ( Logronyo, la Rioja, 1974 ) és llicenciada en màrqueting i relacions públiques i en traducció i interpretació d'idiomes. La seva dilatada carrera com a gestora cultural, blocaire, cooperant, escriptora i conferenciant l'ha portat a viatjar per tot el món. Entre els molts països en els quals ha treballat destaquen Índia, República Dominicana, Croàcia, Mèxic, Panamà i Angola . Experimenta i viu per després transmetre que s'ha après. L'any 2011 va publicar la seva primera novel · la : Lo que aprendí de un vagabundo.El que vaig aprendre d'un rodamón, l'èxit el va portar a viatjar per tot Espanya i Mèxic donant xerrades d'autoconeixement i motivació . En tots els seus llibres, l'autora pretén transmetre i reflectir part de les experiències i vivències adquirides al llarg dels seus viatges pel món. Les seves històries són un cúmul de sensacions, sentiments i emocions que envolten el lector en un ambient relaxat i el conviden a reflexionar i seguir llegint .
http://www.carmeadell.es/?page_id=2
Carme Adell ( Reus, Tarragona, 1951 ) és llicenciada en educació física i màster en activitats físiques adaptades. Va ser professora d'educació física en ensenyament secundari durant més de vint anys. A més, va compaginar el seu treball amb col · laboracions voluntàries com a tècnic d'aigües tranquil · les i àrbitre de piragüisme. Va ser la primera espanyola a obtenir el tercer nivell de caiac de mar pel British Canoe Union ( BCU ). Ha estat delegada de Paracanoe de la Federació espanyola de Piragüisme i tècnica classificadora de Paracanoe d'International Canoe Federation ( ICF ). Va ser presidenta de la Federació Catalana de Piragüisme (2004-2008) i entrenadora de l'equip nacional femení . Ha estat pionera en la defensa i transformació de moltes línies d'actuació, impulsora del caiac de mar, suport a la promoció de la dona , desenvolupament del Paracanoe , promotora de la Va'a i de l'esport des del punt de vista saludable, la qual cosa ha aplicat a la seva pròpia vida. La piragua ha estat el seu mitjà de transport per conèixer món i visitar amics .