donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 7 de maig del 2014

32 CURSA BALÀFIA AREMI BONAVENTURA BALDOMÀ

 Un miler de persones participen en la 32a Cursa de Balàfia que fomenta la inclusió

 

La Cursa Popular de Balàfia ha aconseguit reunir en la seva 32a edició una xifra rècord de participants, amb un miler de corredors i caminants en les diferents proves organitzades. L’AV de Balàfia, juntament amb donabalàfia, que coordina la cursa amb el suport de la Paeria, ha incorporat enguany l’associació AREMI en l’organització per integrar en la filosofia de la cursa, que promou l’esport i la salut, un altre element: la inclusió. Així, en aquesta edició s’ha fomentat la integració i la solidaritat alhora que també s’ha tingut un record especial per a l’alpinista lleidatà, Juanjo Garra, traspassat l’any passat i que havia estat un dels impulsors d’aquest esdeveniment esportiu.


Diversos regidors de la Paeria han assistit a les diverses activitats organitzades en el marc d’aquesta 32a Cursa, també anomenada “Bonaventura Baldomà”. També hi ha estat present l’atleta lleidatà, Luis García, conegut com Paganini. A banda de les tres curses, d’1, 5 i 10 quilòmetres, que han estrenat recorregut, s’han d’afegir la 8a Caminada Saludable, amb el mateix recorregut de la cursa, i la 5a edició de les ludocurses, amb esports i diversió per als més petits, que tots ells rebran per participar-hi un llibre gentilesa de edebe. La Fira de l’Esport i la Salut completa la cita esportiva, amb estands vinculats a un estil de vida actiu i el binomi esport-salut.

La 32a Cursa Popular de Balàfia-Aremi “Bonaventura Baldomà” pretén fomentar la pràctica esportiva i la participació de les persones amb discapacitat i de la ciutadania en general en favor de la integració i la inclusió. Diversos establiments i entitats, com les ampes de les tres escoles públiques del barri o Down Lleida, hi col·laboren juntament amb les i els 200 voluntaris que la fan possible.