donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 9 de març del 2014

Per la Igualtat i per la Seu Vella Patrimoni de la HUMANITAT

El lema del Dia Internacional de la Dona 2014,  
commemorat anualment el 8 de març, és: 
"Igualtat per a les dones: progrés per a tothom".
Aquest any, el Dia Internacional de la Dona es va commemorar a la seu de l'ONU a Nova York el 7 de març, en vespres de la 58a Sessió de la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona (del 10 al 21 de març). Va comptar amb la presència del Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, la Senadora i ex secretària d'Estat dels Estats Units, Hillary Clinton, i la directora executiva d'ONU Dones, Phumzile Mlambo-Ngcuka, entre d'altres i altres dignataris .

donabalafia associació, Amics de la Seu Vella, Ateneu Popular de Ponent i els components de la Coordinadora Lleida Camina de Lleida hem  reivindicat el patrimoni de la ciutat en la Caminada organitzada en commemoració del 8 de març, Caminem per la Igualtat. Una trobada organitzada on la Sortida i arribada és a la Seu Vella amb motiu del Dia Internacional de la Dona.  L'acte s'ha acabat amb una abraçada dels homes i dones al monument i crits reivindicatius per les dones i el patrimoni.

Veure més a: http://www.unwomen.org/es/news/in-focus/international-womens-day # sthash.rwWcqJXT.dpuf