donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 14 de març del 2014

Conferència: El Submarinisme amb Ulls de Dona : Experiències i Emocions. – Exposició Artaquatic –Commemoració del 8 de març 2014.

A donabalafia associació i a la Vocalia de la Dona de l' AVV Balàfia ens agrada innovar,  Innovació i participació, són els primers dels nostres valors, els que escrivim al bloc després de la Benvinguda : ens obrim a la participació de totes les dones, sòcies per igual i afavorim la seva creativitat, la seva ambició, l'apoderament i el seu talent, en un esforç per ser dinàmiques, per conquerir espais i llocs per a dones que comparteixin aquest criteri de Vida hem fet el calendari en Commemoració del 8 de març 2014. Ens agrada compartir dones i homes per a fer un món millor.
La trobada de dones i homes a Balàfia es convertirà en la trobada de dones i homes que volen tenir una primera experiència en el coneixement i la "pràctica" del busseig amb escafandra autònoma. Segur que veurem cares d'emoció i satisfacció en les explicacions que ens donaran de l'experiència dins i en sortir de l'aigua,  compensen la dedicació i l'esforç de l'organització. Esperem apropar-vos a un món nou que tenim tant a l'abast i que desconeixíem i que us animeu a fer el pas següent, el curs d'iniciació, el qual us donarà els coneixements i la ceritficació per practicar aquesta activitat amb més regularitat i que us animeu a formar part de la nostra secció de sotaigua. Una vegada més, a totes i tots els que heu fet possible aquesta conferència, gràcies per la vostra simpatia i bon rotllo i gràcies a la col·laboració de Sun Farreny.
Ariadna Oltra. JOAN CASTRO / CLICK ART FOTO

Commemoració del 8 de març 2014.