donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 11 de març del 2014

Conferència: “MUSICOTERÀPIA amb ulls de Dona”. 18:30 - Centre Cívic de Balàfia. Sala de lectura.

Un recull d’experiències personals i professionals és el que ens presentarà el proper dijous la Montse Poch, musicoterapeuta, a Balàfia. Si més no, emocions i il.lusió són el que reflecteix la seva cara quan parla d'aquesta expressió terapèutica!
Promoure la Musicoteràpia, parlar-ne i conèixer-la totes i tots plegats! és el desig de donabalàfia associació en commemoració del 8 de març de 2014.
Compartirem anècdotes de la seva pràctica professional de l’àmbit Comunitari (dones, infants, presons i maltractament) fins a l’àmbit Institucionalitzat (salut mental i geriatria) passant per les malalties Neurodegeneratives, la musicoteràpia educativa i preventiva en Infants, les Paràl·lisi, la investigació amb pacients amb diferents afectacions, el model Bonny GIM, i la musicoteràpia dins de l’àmbit de la Psicologia. 
Esperem un èxit de participació, èxit en compartir el nostre treball els uns amb els altres i èxit, també, en la gestació del  proper curs que proposarem a Balàfia.