donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 3 de desembre del 2013

Una ampolla d'aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu. Campanya institucional contra la Bulímia i Anorèxia


 L'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya han engegat conjuntament una campanya sota el lema “Una ampolla d'aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu" que pretén lluitar contra les malalties de l'anorèxia i la bulímia entre la població juvenil, sobretot les noies.
Per cridar l’atenció s’utilitzen diferents canals de difusió i comunicació. D’una banda s’han repartit milers d’ampolles d’aigua buides etiquetades amb el lema de la campanya, que vol fer reflexionar sobre l’hàbit insà que tenen les persones afectades de no menjar, de beure només aigua o bé de vomitar l’aliment que s’ha ingerit. De l’altra, han iniciat la difusió d’un vídeo de conscienciació a la xarxa, que inclou les opinions de diferents persones joves que han tingut algun tipus de contacte amb afectats per l’anorèxia i la bulímia.