donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 30 de desembre del 2013

Bikimel: jove i rockera

Fa anys que canta i compon les seves cançons. Va actuar amb grups de rock i blues fins que va decidir-se de tirar endavant el seu propi projecte:BIKIMEL. Així Vicky de Clascà va ser finalista del concurs Sona 9 el 2007, juntament amb Manel, i enguany ha publicat el seu primer disc, 'Stat Jònic' (Temps Record, 2010). 'El disc m'ha ajudat a lluitar contra els meus fantasmes', diu en aquesta entrevista amb VilaWeb TV, parlant de les reminiscències de música nord-americana dels setanta que té el seu disc.
Té una veu que no deixa indiferent. Potent i delicada alhora, alguns l'han comparada amb Sheryl Crow i Janis Joplin. De fet, la seva versió de "the rose", de Joplin per al disc de la Marató de TV3 de l'any passat. No és la seva única col·laboració: també va participar en el disc de 'Tribut a Sau' amb una  versió de 'Envia'm un àngel' i és una de 'les Mazoni de Mazoni' (versió de 'Eufòria' feta amb Jaume Pla).
Vicky de Clascà explica que aquest primer disc li ha 'sortit variat'. Hi trobem cançons rockeres, alguna balada i un parell de peces d'aire medieval. En destaca, a més, la feina de Ricky Falkner, un dels productors més destacats de casa nostra. I ara que el disc ja és al carrer, li sobren ganes de defensar-lo dalt l'escenari, on potencia el seu aspecte més rocker. I si 'el panorama és molt negre' i costa fer concerts, també invoca la perseverança per tirar endavant.
Durant la visita de Vicky de Clascà, va interpretar a l'Espai VilaWeb una de les cançons d'aquest disc, 'La roca del rei', per als lectors.