donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 28 de juny del 2012

Mònica Bernabé:PRESENTACIÓ del seu LLIBRE "AFGANISTÁN, CRÓNICA DE UNA FICCIÓN"

Periodista freelance establerta a l'Afganistan des de juliol de 2007, i presidenta i cofundadora de l'Associació pels Drets Humans al'Afganistan (ASDHA).
Va estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any 2000, després del seu primer viatge a l'Afganistan (ja Peshawar), va fundar l'Associació pels Drets Humans al'Afganistan (ASDHA), ONG d'ajuda a les dones afganeses, en l'actualitat la presideix. Des de llavors va viatjar cada any a l'Afganistan fins que a mitjan 2007 es va establir allí definitivament. Principalment publica els seus treballs en el diari El Mundo, i col · labora amb Ràdio Nacional d'Espanya (RNE), Ràdio Associació de Catalunya 1 (RAC 1) i Canal Sud Televisió. També ha treballat per al servei en espanyol de Deutsche Welle, el servei en català de RNE i altres mitjans. El 2010 va rebre el premi Julio Anguita Parrado de periodisme. El 2011 va rebre el Premi Proteus al àmbit de la cultura i la comunicació el 2012 ha publicat el llibre "Afganistan, crònica d'una ficció"

Mònica Bernabé.  
@ monicabernabe1
· http://www.youtube.com/user/monicabernabe