donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 25 de juny del 2012

Agnello Hornby narra a La monja y el capitán la valentia d’ una dona davant de les imposicions familiars

L’obra té com a protagonista a Àgata, sisena filla d’una família aristocràtica vinguda a menys, víctima del seu temps va ser obligada a ingressar en un convent on s’enfronta a la seva pròpia solitud i als conflictes personals de la comunitat religiosa. El seu únic consol seran els llibres que li envia un capità britànic al qual va conèixer abans de sotmetre’s als vots de la comunitat benedictina. La novel·la, com les anteriors obres de l’autora, està ben ambientada, tracta la decadència d’una societat, les imposicions familiars, els amors infeliços, la violència que emana de decisions familiars, i, especialment, destaca la força dels personatges femenins per enfrontar-se a la repressió a la qual els sotmet el seu entorn.

Agnello Hornby va néixer en el si d’una família de l’aristocràcia siciliana, es va llicenciar en Dret, va estudiar a Anglaterra i als Estats Units i resideix a Londres des de 1972, on es va especialitzar en els drets dels infants i  va presidir durant vuit anys el Tribunal de Menors. És fundadora d’un despatx d’advocats dedicat a ajudar a les persones immigrants.