donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 4 de maig del 2011

Novetat Esportiva Literària

Edurne Pasaban publica Catorce veces ocho mil (Planeta), la seva història com a alpinista i les dificultats que ha tingut per realitzar-la pel fet de ser dona.
http://www.edurnepasaban.com/


Edurne Passaven no va créixer somiant en convertir-se en alpinista professional. A Tolosa (Guipúscoa), on va néixer l'1 d'agost de 1973, practicar esports de muntanya era una cosa habitual en la seva vida, però mai es va plantejar dedicar-s'hi plenament. Per això va completar els seus estudis d'Enginyeria Tècnica Industrial a la UPV, complet el programa SEP (sènior Executive program) a la Business School d'ESADE de Barcelona 2005-20006 i després va obtenir un Màster en Gestió de Recursos Humans, també per la Business School d'ESADE de Barcelona. El seu primer treball com a professional va ser com enginyera en l'empresa familiar, dedicada a la construcció de talladores i bobinadores de paper, PASABAN SA (www.pasaban.com) empresa capdavantera en el sector del paper internacional. Més endavant fundaria el seu propi negoci: un petit hotel rural i restaurant al País Basc, "Abeletxe" (www.abeletxe.com). Al dia s'encarrega de la gestió d'aquest, alhora que imparteix classe com a professora associada a l'IE Business School a Madrid. També exerceix com a conferenciant, en empreses i multinacionals a nivell estatal i mundial. (traducció no professional)