donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 3 de maig del 2011

Conveni de col.laboració Gimnàs Royal & AVV BALÀFIA I DONABALAFIA ASSOCIACIÓ

Les sòcies i socis de l'AVV. Balàfia -per tant,  DONABALAFIA ASSOCIACIÓ també-  gaudiran d'un 5% de descompte en la quota del nou centre de Wellness Royal, segons l'acord a que han arribat les tres entitats del barri de Balàfia.
S'han concertat visites i estratègies de col·laboració que permetin als ciutadans i ciutadanes de Balàfia disfrutar dels avantatges de la nova instal·lació. Royal també participarà activament en les activitats d'Exercici Físic i Salut, Esportives i Culturals que organitza l'AVV. Balàfia i  DONABALAFIA ASSOCIACIÓ
A la foto, el Director Esportiu Kike Lacasa i el President de l'AVV. 
Per començar :  Aquagym, les sòcies de l'AVV. Balàfia i  DONABALAFIA ASSOCIACIÓ podran passar per la vocalia de la Dona a recollir el número d’ordre per a la inscripció el dijous dia 12 de maig, de 18:30 a 19:30 h. L'activitat és farà divendres de 18:30 a 19:30 h, a les dependències del Club Sport Center Royal. Aquest número els donarà dret a participar en l'activitat.