donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 20 de maig del 2011

Commemoració 28 de maig : Conferència Salut al Món amb Ulls de Dona "Alcoholisme, Medicaments i Dones"


Prop de 50 dones de Balàfia i de Lleida han participat en aquesta activitat: Conferència “Salut al món amb ulls de dona: alcohol - medicaments i dones”. Les paraules de presentació de la presidenta de DonaBalàfia, Sra. Jos Farreny,  i del president de l’associació de Veïns, Sr. Toni Baró, han donat pas al i les conferenciants, que han fet gala de coneixements amplis en la matèria.


L ’exposició, que ha estat molt entenedora i aclaridora en conceptes, ha trencat mites que arriben als nostres dies. La xerrada ha acabat amb la participació de totes i tots els presents i el resultat ha estat molt profitós per a totes les dones i homes allí reunits.


Aquest acte té com a objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes. Una de les bases teòriques de les nostres associacions és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més igualitària, justa, humana i en pau, mitjançant  la difusió de la cultura i la salut. La nostra voluntat és la de seguir l’acompanyament i la col·laboració amb totes les dones i homes del nostre entorn.