donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 1 de febrer del 2011

Marató de Sables. Continua l'entrenament de la Mercè, la Divina i la Carme

2 caps de setmana intentensos : Rogainning Espluga Calba 2011   i La Matagalls-Montserra.Segons les seves paraules : gairebé tan preciós tot, que et fa oblidar que estàs acumulant quilòmetres i quilòmetres i quilòmetres a les cames. Us recomanem que si teniu oportunitat us escapeu per aquesta part del Montseny que de ben segur us sorpendrà.
 La nostra participació a la rogaining va ser tota una experiència. A part d'aconseguir la 2a plaça a la classificació per equips femenins, la prova ha estat una veritable experiència que ens ha "forjat" com a equip. Com sabeu aquesta prova d'orientació es va desenvolupar en l'ambient més gèlid d'aquest hivern, vam arribar a temperatures de  fins -13ºC, si si...i nosaltres buscant balisses. Ens ho vam passar pipa, vam millorar en orientació, vam entrenar amb desnivells, ens vam fer fortes com a equip...i hem vist que ens podem complementar força, fet que ens servirà de cara a la nostra futura participació a la Marathon des Sables. Us animem a tots a participar en la propera cursa d'orientació que s'organitzi, si voleu més informació al respecte, ben aviat la trobareu a http://www.trekorientació.com/