donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 30 de gener del 2011

Dona i Pau

Cooperació al desenvolupament i foment de la pau

La incorporació de l'equitat entre dones i homes és una de les dotze prioritats que estableix l'ONU en el seu marc d'actuació a través dels objectius per al desenvolupament del mil·lenni.
Donar valor a la tasca quotidiana que porten a terme les dones en el seu context i que les identifica com un grup amb recursos i capacitats valuoses i amb les seves pròpies prioritats, és un dels objectius que es planteja la política de cooperació al desenvolupament des de la perspectiva de gènere.

Encara que la ONU te com a dia internacional de la pau el 21 de setembre,  cada dia i en més lloc és reivindica la pau el dia de la mort d'en Mahatma Gandi, a  la India también se l' anomenava  Bāpu, 'pare' en guyaratí (બાપુ), el 30 de gener, es una convocatoria mundial per aturar les guerres, el  foc i la violència.