donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 13 de febrer del 2011

Les dones italianes es manifesten contra el President Silvio Berlusconi.

Els homes també es sumen a les protestes de rebuig amb aquest lema: “Sóc home i jo també m'indigno”.
Itàlia es mou. Es mou, es mobilitza, es prepara per "scendere in piazza" (baixar a la plaça, equivalent al nostre sortir al carrer) i manifestar-se contra el primer ministre, Silvio Berlusconi. Per dir "prou": si s'ésdona per vergonya, per defensa de gènere, per repudi d'un comportament masclista, sexista i bastard . Si s'és home per solidaritat i fraternitat. El calendari de les protestes s'actualitza contínuament mentre creixen en volum i intensitat. Es multipliquen les cites, s'aproven els eslògans, apareixen iniciatives espontànies. Com la d '"una gran tela en cada balcó", idea posada en marxa a Internet pel grup dels Indignats amb el lema "Berlusconi, dimiteix".
 
Propostes fins i tot una mica excèntriques, com la d' Ariana Ciccone, que va demanar que el diumenge 6 de febrer, a Arcore i davant de Berlusconi, es tiren calces al carrer coincidint amb la manifestació organitzada per Il Popolo Viola. A Milà, hi han hagut cites per donar suport al grup de Llibertat i Justícia i escoltar les intervencions de, entre d'altres, Umebrto Eco i Roberto Saviano: "Junts trobarem la forma d'alliberar-nos del poder corrupte i corruptor de Silvio Berlusconi , del fang i dels atacs a la Constitució ia la magistratura ".