donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Viatge socioformatiu a la ciutat de Frankfurt

Durant els dies 22, 23 i 24 d'octubre, una representació de les entitats veïnals de la ciutat de Lleida, DonaBalàfia Associació,  ha visitat la ciutat alemanya de Frankfurt. La delegació lleidatana, encapçalada pel regidor de Participació Ciutadana, Sr. Joan Gómez, ha estat acompanyada pel delegat municipal d'un dels principals districtes de la ciutat de Frankfurt, Sr. Rachid Rawas, qui els ha mostrat com s’organitza el moviment veïnal d'aquella ciutat, quines activitats organitzen, quins models de gestió utilitzen i quin és el model de centres cívics que tenen.
La visita ha estat organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana i la FAVLL, d’acord amb l'alcalde de Lleida, Sr. Àngel Ros, i de l’Alcaldesa de Frankfurt, Sra. Petra Roth, amb la finalitat d'impulsar la cooperació veïnal entre les ciutats de Lleida i Frankfurt, especialment ara que hi ha una interconnexió aèria des de l'aeroport Lleida-Alguaire.