donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 21 d’octubre del 2010

Inaguració Ciutat Esportiva

El proper dissabte s'inaugura el pavelló de Baró de Maials, la Ciutat Esportiva del Lleida Basquet,  de titularitat pública i amb gestió municipal. L'acte desvetllarà una notícia molt bona referida al nom que portarà i que posarà una altra  actuació positiva a favor de la visibilització de les dones i del seu paper protagonista a la nostra història. Amb aquest nomenament la nostra ciutat compartirà modernitat, justícia i pot ser el tret de sortida per a el  reconeixement a les dones esportistes i una manera de sensibilitzar a la societat en general sobre la necessitat de potenciar la pràctica esportiva femenina en un àmbit on encara està molt lluny la paritat.
L'acte tindrà lloc a les 11:00 h. i per fí després d'una llarga espera el barri de Balàfia i la ciutat i comarca disposaran d'un espai estructurat per a la pràctica esportiva.