donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Conclou amb escassos compromisos i participació de la societat civil la Cimera del Mil·lenni de Nova York

Els ODM en salut podrien complir-se amb estratègies globals que enfortissin els sistemes sanitaris El secretari General de Nacions Unides, Ban Ki-moon, ha presentat una Estratègia Global que busca enfortir els sistemes de salut a través de plans nacionals de salut i que aportarà 30.000 milions d’euros per a la millora de la salut de les dones i els infants a través d’estratègies més efectives. Aquesta és una de les escasses propostes realitzades en quant als ODM relacionats amb la salut (4, 5, 6 i fita 17 de l’objectiu 8) a la Cimera del Mil·lenni celebrada entre el 20 i 22 de setembre, a la que ha assistit Farmamundi.

Morts maternes, morts evitables
Les morts maternes es podrien evitar, ja que en la major part dels casos és possible prevenir-les sense inversions cares. Tot i així, al món moren cada any prop de mig milió de dones per processos relacionats amb la maternitat, el 99% en països en desenvolupament, i el 80% en dones prèviament sanes.Llegir més
http://www.salutxdesenvolupament.org/ca/node/859