donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 28 de setembre de 2010

Tenim CAMPIONESUn cap de setmana del tot pletòric, les dones de la nostra Associació DonaBalàfia i de Lleida.  Han aconseguit podis en 2 curses de resistència. Combinant entrenament amb treball i família.  
Estefania Climent després de córrer durant 10h,  22 minuts i 32 segons va aconseguir el seu millor resultat en competició d’ ultrafons : campiona de l’estat dels 100 kilòmetres en la categoria de veterans F-40.
Divina Farreny va guanyar el duatló La Verema, a l'Albagés,una prova va reunir un centenar de participants, que van haver de superar un primer sector de 8,2 quilòmetres de cursa, un segon tram en bicicleta de muntanya de 17,9 i un tercer recorregut, de nou a peu, de 2,7. L’ atleta va haver de superar un desnivell total de 464 metres.