donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 21 de setembre de 2010

ATD Lleida 17 de setembre de 2010

 
CONCLUSIÓ 
Cal Fomentar el teixit associatiu de les dones. Aquest ha de potenciar la interrelació de totes .

El missatge a Beijing,  fa 15 anys era clar, progressivament s’han d’aconseguir els objectius allí marcats. En aquesta trobada s’ha fet palès que el missatge continua sent vàlid,  s’ha d’abandonar el victimisme. Deixar de dependre del patriarcat. Prendre la iniciativa. Passar a l’acció. Prendre el que és necessita per que hi tenim dret.  
CANVI CULTURAL. Aconseguir la igualtat entre homes i dones, ja és real sobre el paper (Llei d’Igualtat, Plans de Polítiques de Dones), però a la societat li falta, i sobretot a moltes dones,  creure-us-ho. Transportar-ho a la vida quotidiana, TRENCAR rols determinats per naixement.
Els HOMES s’han d’ INCORPORAR A LES TASQUES DE CURA DE LES PERSONES I LA LLAR. Implicació de tota la societat per al canvi cultural, també les pròpies dones.