donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 20 de setembre de 2010

Dona - Salut - Activitat Física - Qualitat de Vida ... QUIN TEMPS TENIM?

DonaBalàfia Associació expliquem a la Pepita Ruestes a l'Àtic de la Manyana TV :  on és el temps?


 
El temps és un bé escàs i que cada vegada adquireix més valor per a les persones, ja que és un element clau per gaudir d’una major qualitat de vida i d’un benestar personal i social millor.

Els canvis socials, econòmics i culturals dels darrers anys posen de manifest la necessitat d’abordar la problemàtica del temps amb una estratègia que vagi més enllà de les mesures tradicionals de “conciliació de la vida personal, familiar i laboral” i que incideixi en la sincronització i harmonització entre els diferents temps i el seu ús social.
Davant d’aquestes necessitats, el govern de la Generalitat de Catalunya, des del Departament d’Acció Social i Ciutadania, ha aprovat el Pla estratègic del usos i la gestió del temps a la vida quotidiana (2008-2018) que posa a les persones en el centre de l’estratègia, per tal de dotar als temps d’una vessant més humana.
 
Enllaços relacionats:

Pla Estratègic d’Usos i Gestió dels Temps a la Vida Quotidiana

Web de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania

Grup de participació virtual del Pla Estratègic a l’e-Catalunya: