donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 9 de desembre del 2019

LES DONES DE LLEIDA ENS ENVIEN la Invitació per la celebració dels 40 anys - TOTES ESTEM CONVIDADES A PARTICIPAR: Acompanya'ns a la festa dels nostres 40 anys! TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ A L'APUNT DEL BLOC

40ANYSGRUPDEDONES(2).jpg
Benvolgudes,
El Grup Feminista de Ponent (Dones de Lleida) estem d'aniversari; com qui no vol la cosa han passat ja 4 dècades que vam decidir autorganitzar-nos per canviar el món des del feminisme radical.
La frenètica activitat d'aquests mesos, submergides de nou en la lluita antifeixista, no ens ha permès organitzar una jornada de celebració com l'ocasió es mereix, però no ho volem deixar passar i farem una festassa el proper divendres 13 de desembre a l'Ateneu Cooperatiu La Baula.
Ens trobem a les 20:30h. per iniciar la celebració i després sopar i festa.
Pel sopar cal adquirir el tíquet a La Baula (carrer del Nord, 4) o posat en contacte amb nosaltres, com a molt tard el dia 6 de desembre. Preu: 14 €
Ens agradaria que hi vinguessis.
Salut, feminisme, llibertat i festa!
-- 
plaça Fanalets de Sant Jaume, s/n
25002 Lleida
twuitter: @doneslleida
Facebook: Dones Lleida