donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 3 de maig del 2019

JA PODEU INSCRIURE A LES CRIATURES !! PER GAUDIR A L'ESTIU A BALÀFIA:CASAL D'ESTIU

Estiu a la ciutat
Per als infants que no puguin sortir de la ciutat,  PER GAUDIR A L'ESTIU A BALÀFIA:CASAL D'ESTIU. Si penseu visitar alguna ciutat, cal no oblidar que teniu l' oportunitat per connectat amb la part urbana més natural, o amb la natura més urbanitzada. Parcs i jardins ofereixen entorns per descansar, relaxar-se, fer esport, llegir o caminar. I per ser més feliços. Si observem resultats d'estudis d' expertes i experts, expliquen que passar més temps en zones verdes disminueix l’estrès, anima a ser més actius físicament i fins i tot augmentar la sociabilitat.
A més a més, moltes ciutats, barris i pobles,  aprofiten l’estiu per programar diverses activitats especials des del matí fins al vespre: des de cursos de natació, activitats de lleure, voltes culturals i a BALÀFIA PER GAUDIR A L'ESTIU ALS MATINS:CASAL AL CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA, concerts a l’aire lliure a cinema a la fresca, i allarguen els horaris de portes obertes dels parcs i jardins perquè es puguin gaudir precisament a les hores en què fa més bo per estar a l’aire lliure.
Una altra opció és estudiar les possibilitats d’excursions prop de les pròpies ciutats per fer escapades durant el dia: a peu, en cotxe o allà on puguin arribar trens de rodalies o autobusos de línies. Segur que hi ha opcions per acostar-se a algun prat, a una zona d’horta o a algun petit bosc per passar-hi unes hores.
Ens cal passar més temps en contacte amb la FAMÍLIA AMB LA NATURA. Als adults i, sobretot, als infants, a l’hivern sovint ens és complicat, molta cops impossible la conciliació de feines i horaris escolars i el gaudi de la família,  les tardes curtes conviden a aixoplugar-se i fugir del fred i un ritme trepidant que massa sovint no ens deixa temps ni per respirar. Però ara que arriba l’estiu s’han acabat les excuses i és el moment de recarregar les piles. Les piles verdes, per a ser exactes!!