donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 d’abril del 2018

participació d’una delegació de 18 representants del CNDC en la 62a Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) a la ONU

per saber-ne més, mireu l'enllaç clicant sobre la fotografia
gràcies al Mirador de les dones
Al darrer Consell de Dones de Catalunya, abril 2018, s’ha presentat l' informe sobre la participació de la delegació de 18 representants del CNDC en la 62a Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) de l’ONU. La delegació, encapçalada per presidenta del CNDC, va presentar el mes de maç a l’ONU les estratègies que s’han incorporat a Catalunya a través del Pla Nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 i complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb una mirada de gènere en totes les polítiques públiques.
 
A Nova York es van  presentar experiències de treball comunitari del CNDC pel que fa a drets sexuals i reproductius i violències masclistes; emprenedoria i treball des de l’economia feminista; feminismes i dones als mitjans de comunicació; igualtat de gènere i apoderament de les dones rurals. El CNDC va presentar al 62 període de sessions de la CSW una Declaració on revisa la participació, accés i representació de les dones als mitjans de difusió i a les tecnologies de la informació i les comunicacions. La CSW és un òrgan mundial de formulació de polítiques dedicat exclusivament a la promoció de la igualtat d’oportunitats i l'apoderament de les dones. Cada any reuneix representants dels estats membres, entitats de l’ONU i organitzacions no governamentals consultives, com és el CNDC, per analitzar els progressos i fixar els reptes de futur a nivell mundial.