donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 6 d’abril del 2018

6 D'ABRIL DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA. A FAVOR DE L'ESPORT FEMENÍ SUMANT COMPLICITATS!

Aquest any el lema és + actives cada dia!
Per celebrar-ho de forma individual, seguiu alguns dels 150 “trucs” per ser més actius cada dia. Aquest any amb el decàleg + actius cada dia i 10 trucs per ser una dona activa.
Per novè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia”.  Aquest any el lema és + actiu cada dia!
Com ho podeu celebrar? Organitzeu esdeveniments entre el 1 i 30 d’abril. Aquí trobareu múltiples propostes fàcils de portar a terme. Podeu descarregar-vos els els materials d’enguany. Enregistreu les vostres activitats i esdeveniments i envieu les vostres fotos a través de les xarxes socials vía twitterinstagram  i/o al facebook  “Dia mundial de l’activitat física 2018” amb l’etiqueta #gentactiva i  #DMAF18. 
Participeu pujant fotos o una frase a les xarxes socials sobre DMAF a les 11h i les 18h del dia 6 d’abril.
Per celebrar-ho de forma individual seguiu alguns dels 150 “trucs” per ser més actius. Aquest any amb el decàleg + actius cada dia i 10 trucs per ser una dona activa.

Bona celebració i recordeu: + actius cada dia!