donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 19 de desembre del 2017

NO US PERDEU LES EXPLICACIONS JULE GOIKOETXEA:FILÒSOFA, COMPROMESA AMB UNA SOCIETAT MÉS JUSTA I PER AIXÒ AMB EL FEMINISME

Jule Goikoetxea Mentxaka (Sant Sebastià, Guipúscoa, 1981) és una filòsofa política basca. Nascuda a Sant Sebastià, va abandonar la ciutat als 15 anys i ha estat l'última dècada com a investigadora en universitats europees i canadenques. Les seves últimes investigacions les ha realitzat a la Universitat de Cambridge. És coneguda tant per la seva producció teòrica i literària com per les seves col·laboracions regulars en els mitjans de comunicació com Berria, Diagonal i Euskal Irrati Telebista (EITB). Actualment és investigadora i professora de la Universitat del País Basc.
Va obtenir el doctorat en Filosofia el 2009 i ha estat Investigadora Associada de la Universitat de Londres, Edimburg i Lancaster. Entre 2010-2013 ha treballat com a investigadora Postdoctoral a la Universitat de Cambridge al Regne Unit i la Universitat de Queen 's al Canadà. Durant el 2016 realitza una estada de recerca a la Universitat d'Oxford, St Antony s College, per dur a terme el projecte titulat "The reproduction of the donem in a global era".

Actualment és professora de Ciències Polítiques des del 2014 i Directora del Màster en Governança i Estudis Polítics de la UPV-EHU. Els seus últims articles han estat publicats per Taylor and Francis, Routledge i Springer en revistes com Regional and Federal Studies, Ethnopolitics, Nationalities Paper i Cambridge University Journal of Politics. Forme part de l' EQUIP EUSKOBARÒMETRE, un projecte que inicia el seu camí l'any 1995, aprofitant una dilatada experiència de recerca des dels anys setanta, amb un objectiu prioritari entorn de l'estudi del comportament polític i l'opinió pública basca, al qual s'han afegit altres d'anàlisi i avaluació institucional i de polítiques públiques. En aquest sentit, l'activitat de l'Equip Euskobaròmetre ha estat molt fructífera en aquests anys, com mostra la repercussió pública de les successives onades del seu propi baròmetre d'opinió i els múltiples estudis realitzats. Actualment, podem dir que el EQUIP EUSKOBARÒMETRE és un grup de qualitat científica reconeguda.
GRÀCIES A DONES DE LLEIDA
PER DONAR-NOS L'OPORTUNITAT DE COMPARTIR UNA ESTONA AMB ELLA