donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 17 d’agost del 2015

PREPAREM LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2015

La figura de la pubilla i les dues dames de Balàfia data de l'inici de la democràcia al nostre país.  El 1998 l'AVV Balàfia va crear la Comissió Pubilla i Hereu, i l'any 2009 s'hi va afegir donabalafia associació que va col.laborar amb l'organització i la logística de la Festa Major, amb el suport de l'Ajuntament de Lleida. 
Actualment aquesta comissió està formada per 12 persones que es reuneixen ocasionalment i que assisteixen als esdeveniments oficials al costat de la pubilla i l'hereu vigents. 
La comissió organitzadora compte que cada any es troben menys gent que es presenta candidata. Els motius pot ser que molts no volen tenir obligacions durant els mesos de juny, juliol i agost, que és quan hi ha més activitats.Costa molt que la gent s'uneixi a activitats tradicionals", diu. 
Potser hi hagi certa vergonya per part dels adolescents a seguir aquesta tradició. En aquest sentit,  molts joves no s'apunten perquè creuen que és una cosa que no va amb ells.