donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

diumenge, 18 de gener de 2015

Les Nacions Unides proclama el 2015 com l’Any Internacional de la Llum

2015: Any Internacional de la Llum

Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l’objectiu de crear i incentivar espais de debat, conscienciar d’algun problema o celebrar la contribució d’algun esdeveniment.

El 20 de desembre de 2013, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 2015 Any Internacional de la Llum i les Tecnologies basades en la Llum. La commemoració és una eina per a conscienciar a la ciutadania de la importància de les ciències de la llum, la òptica i les tecnologies basades en la llum, i és una oportunitat per donar a conèixer com les tecnologies òptiques promouen el desenvolupament sostenible i alhora ofereixen solucions als reptes mundials pel que fa a l’energia, l’educació, l’agricultura, les comunicacions i la salut.

Per tal de col·laborar en la difusió d’aquestes commemoracions, l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), juntament amb l’Institut Català d’Energia i l’aula de recursos de tecnologia cesire aulatec, ha creat aquest nou programa educatiu per tal que les escoles i els instituts de Catalunya puguin gaudir d’una proposta innovadora i diferent.

I perquè volem que tant els alumnes com els professionals de l’ensenyament tingueu l’oportunitat de sortir de l’aula independentment d’on sigueu i allà on vulgueu, podeu realitzar aquest programa als següents albergs de la Xanascat: a l’Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar, a l’Alberg Mas Silvestre de Canyamars i a l’Alberg Josep Maria Batista i Roca del Masnou.