donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 26 d’octubre del 2023

RESSONA "Dones Transformadores" US PRESENTEM LA WEB https://donestransformadores.cat/

"Dones Transformadores"

per visibilitzar i impulsar la transformació feminista a l'entorn rural a Lleida

Entrevista amb Sonia Morell dins del marc de presentació del projecte dones transformadores dut a terme a l'edició 2023 de la Fira Sant Miquel. En plena crisis de la Covid, la Sònia va decidir dedicar-se a la granja de porcs en la que el seu pare treballava des de feia més de 40 anys. Tot i ser una feina majoritàriament masculina, per ella i la seva família va ser un pas força natural i es va confeccionar la roba per treballar-hi !!


La iniciativa "Dones Transformadores" és més que un simple projecte; és un moviment amb una base fonamentada en valors feministes i un enfocament cap al canvi positiu en les comunitats rurals. Aquest projecte reflecteix i promou la igualtat de gènere i els drets de les dones.

"Dones Transformadores" és una expressió de valors feministes, ja que posa en relleu les veus, l'empoderament, la col·laboració i la transformació que les dones poden portar a les comunitats rurals. Aquesta iniciativa representa un pas més cap a la igualtat de gènere i la justícia social, contribuint al canvi cultural i a la creació d'un món més inclusiu per a tothom.

Entrevista amb Patricia McGill Ferrari dins del marc de presentació del projecte dones transformadores dut a terme a l'edició 2023 de la Fira Sant Miquel.

Després de viure molts anys a Barcelona, aquesta narradora uruguaiana de naixement, però que ha viscut a llocs tan diferents com Xile o Suècia, va arribar a Florejacs. Des de l’any 2004 es dedica professionalment a la narració oral.