donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 22 de juny del 2023

ÈPICA I TREBALL AMB RECOMPENSA !! PARLEM DE FUTBOL FET PER DONES GRÀCIES A UA1 RÀDIO

 Amb l’esport femení, xalem !!!

BON DIA ...QUIN PARTIDAS !!

Dissabte 3 de juny, hi va haver èpica amb l’esport fet per dones. Amb el futbol femení, vam xalar !!!

Quin partidas del Barça femení, dissabte històric. Ens remuntem a l’any 1988, amb el nom de Club Femení Barcelona va començar a jugar l’equip de futbol amb l’aixopluc del Barça, la primera superlliga amb 8 equips històrics. El futbol femení de l’estat i no havia posat un peu a Europa fins que no ho va fer el Barça l’any 2014!! Fins llavors, els grans clubs femenins europeus eren a Alemanya, Suècia, Anglaterra i França.

La carrera del Barça femení ha estat espectacular, en 3 anys han aconseguit classificar-se per a totes les semifinals, van guanyar la final l’any 2021, i aquest any ho han tornat a fer,  amb el valor afegit d’aconseguir un doblet.

Esperem que algun dia el futbol femení tingui el mateix reconeixement que el masculí, sembla que les jugadores del Barça estan treballant de valent per aconseguir-ho! celebrem la victòria de les noies i el títol de lliga dels nois amb l’himne del millor club del món!

La remuntada espectacular a la segona meitat, quan es perdia 0-2, ha permès al Futbol Club Barcelona femení aixecar la segona Lliga de Campions de la seva història. Ha tingut en Patri Guijarro, autora del doblet, i a Fridolina Rolfö les protagonistes d’un equip i d’un guió imprevisible, de suspens absolut fins al xiulet final.

I diumenge, l’afició a celebrar-ho, com és feia abans, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on les jugadores són rebudes pel president de la Generalitat i l’alcaldessa de Barcelona. Enmig d’una festa tan especial hi passen successos fastigosos, detingut un home d’uns 30 anys per masturbar-se i ejacular a l’esquena d’una noia aprofitant la multitud.  La ràpida intervenció de la policia va fer que fos detingut i passar a disposició judicial. Ens recorda la Natza Farré, alguns dels que heu celebrat la victòria del Barça femení, no feu prou per erradicar el masclisme!

I més aprop, el hoquei Vila-sana és l'equip dels municipis més petit que juga a l'OK Lliga femenina. Va pujar a la màxima categoria el 2017 i el 2018 va jugar per primera vegada la Copa de la Reina, arribant fins a semifinals al Pavelló de les Casernes de Vilanova i la Geltrú. Aquest maig les jugadores han estat a la semifinals PLAY-OFF OK LLIGA IBERDROLA cauen als penalts del tercer partit no les hi permet anar a la final!

L’AEM femení A, s’ha mantingut a la categoria. Amb una llarga trajectòria en el que abans era la Primera B, l'AEM s'ha consolidat com un equip a tenir en compte cada temporada. Abril, segueix treballant en la recuperació!! T’estem esperant. LA FEINA es Veu RECOMPENSADA !

Enhorabona, campiones!