donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 25 de juny del 2023

COM CONSTRUIR #BARRIS VIOLETES? . ENS ACOMPANYES ?

 

Presentació de la  II Jornada com CONSTRUÏM #BARRISVIOLETES?

Defensem la participació de les dones en tots, repeteixo, en tots els àmbits. Amb la CONFAVC i amb els eixos de treball i tot un equip tècnic i humà en col·laboració, continuem la lluita per la igualtat de gènere.

Els Barris Violetes són un treball comunitari feminista que gràcies a la participació de les dones afiliades a les associacions veïnals aborda diferents complexitats de la mateixa vida amb perspectiva de gènere. Fomenta l'apoderament de les dones a tots els nivells,  comunitari, social, participatiu, a les seves associacions, als seus municipis i més enllà.

Els rols de gènere establerts i normalitzats en la societat, des de fa molts anys, perpetuen les desigualtats entre homes i dones a les diferents esferes de la vida quotidiana: “ és molt important que les dones prenguin la iniciativa de lideratge personal (siguem tractores-ponent-) i comunitari per, al final, aconseguir el progrés social desitjat”.

Dèiem a la I Jornada Com construir Barris Violetes?: Les dones sostenim el teixit social i les Associacions Veïnals, la Jornada és una bona manera de compartir, aprendre i divulgar aquesta experiència amb les dones i els homes de les associacions veïnals i una trobada més enllà de BCN amb gent de tot del territori.

En aquesta II Jornada parlarem de la SALUT de les dones. Explorarem com Promoure la salut de les veïnes i veïns, perquè sostenim la vida i la salut de la comunitat, i farem visibles les  desigualtats que ens afecten.

El Fòrum veïnal de Barris Violetes i la societat esperem propostes d’acció per defensar el dret a la salut de les doens. Ho emmarquem al treball que està fent la Comissió de la Salut de la CONFAVC, els ODS núm 3 i 5, amb el FORUM VEINAL FEMINISTA  amb el nostre punt del decàleg: Dret a una Salut pública i comunitària. Serveis sociosanitaris i eliminació d’esbiaixos  de gènere!