donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 25 de desembre del 2022

PRIMER Premi Balàfia


En el marc del 50è aniversari del Moviment Veïnal a Balàfia, s'atorgà per primera vegada el Premi Balàfia. Un premi que vol reconèixer la trajectòria d'una persona o entitat que s’han destacat per la seva tasca en relació al barri de Balàfia o que per qualsevol altra circumstància tingui o hagi tingut alguna relació amb el nostre Barri. Tindrà caràcter bianual.

La Comissió dels 50 anys de Moviment Veïnal de l'Associació Veïnal de Balàfia ha decidit atorgar el 1r Premi Balàfia a:

Al Personal Sanitari i, també, d'administració i serveis, del CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE BALÀFIA-SECÀ-PARDINYES I AL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE L' 11 de SETEMBRE. Són els treballadors i les treballadores que vetllen i tenen cura de la salut dels veïns i veïnes de Balàfia; per tant, de la nostra salut,  i que durant tot el temps de pandèmia del covid-19 han estat treballant de manera incansable i amb unes condicions realment difícils.

Un repte, en majúscules!


Volem posar en valor i fer visibles les actuacions d’aquestes persones, moltes d'elles segurament anònimes, però que durant aquests tres anys han destacat per la seva professionalitat i dedicació. Són les que han estat en primera línia, "al peu del canó", cuidant, arriscant, i salvant vides.

Vol ser també un modest homenatge a l'Atenció Primària, que fa una feina tan important i tan necessària per la societat.

Considerem que, ara, amb l’atorgament del 1r premi Balàfia, és el moment de fer-los-hi el més que merescut reconeixement, alhora que els hi volem mostrar el nostre afecte i agraïment com a barri.

GRÀCIES PER TOT! I ENHORABONA!

L'entrega, amb una ampla representació del personal es va realitzar el dia 14 de desembre 18.00h a la Sala Victòria dels Àngels, Centre Cívic de Balàfia a la Gala de Cloenda dels 50 anys de moviment veïnal a Balàfia

Comissió 50 anys de Moviment Veïnal a Balàfia